Restaurants

Mae d’Agua

In Bombarral. Richting Araia Branca. Niet Araia Branca inrijden maar rechtdoor richting Peniche. Rechts richting Bombarral. Bombarral aanhouden en dan staan er bordjes. Leuk tentje. Iets duurder. Wel moeilijk te vinden.

Website: www.restaurantemaedagua.com

Noiva do Mar

Als je bij ons richting de zee kijkt zie je links voor oranje huisjes staan. Hierbij zit een luxe restaurant. Super lekker en mooi. Ietsje duurder. Bovenaan de straat rechtsaf. Voor de kerk door (bij afvalpunt) rechts. Einde weggetje weer rechts. Dan goed opletten want dan staan er bordjes met Noiva do Mar. Het is dan in iedergeval rechts en dan door wat kleine straatjes. Dan rijd je richting de zee en zit het aan het einde van die weg aan de rechtse kant.

Website: www.noivadomar.pt

Foz

Dit is in Praia Araia Branca, bij strand nr 1. Je kan je auto parkeren op de parkeerplaats bij het strand. Als je naar het strand loopt ligt het rechts op de rotspunt. Je gaat met de trap omhoog. Superlekker voor heel weinig. Hier kun je ’s avonds na het strand ook nog superlekker in de zon zitten. Als je klaar bent met eten en het is nog geen half tien, geen toetje bestellen maar terug lopen naar de auto. Aan de boulevard richting de auto zit een nieuwe ijssalon waar ze heel lekker ijs hebben.

Facebook pagina: facebook.com/FozRestaurante

 
 

© Casa Swa

website door Juist

Hide